Tandarts Loosdrecht | Kinderen
Kinderen zijn zeer welkom in onze praktijk en nooit te jong om voor het eerst te komen. Naar de tandarts gaan moet voor kinderen net zo gewoon worden als naar de bakker gaan.
kinderen, gaatjes, poetsles, tandarts
16356
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16356,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.3,vc_responsive

Kinderen

Kinderen zijn zeer welkom in onze praktijk en nooit te jong om voor het eerst te komen. Naar de tandarts gaan moet voor kinderen net zo gewoon worden als naar de bakker gaan. In een mensengebit ontstaan de meeste gaatjes tussen het 4e en 21e jaar. Daarom besteden wij extra tijd en aandacht aan deze leeftijdsgroep.

Wij geven op een leuke en kindvriendelijke manier poetsles. Ook krijgen de blijvende kiezen als bescherming tegen gaatjes een zogenaamde sealing. Ook hier geldt: voorkomen is beter dan genezen! En als er dan toch een behandeling noodzakelijk is, dan nemen we daar uiteraard alle tijd voor. We leggen alles wat we doen goed en voor het kind begrijpelijk uit en zorgen dat de behandeling soepel verloopt.